WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Epileren en stylen wenkbrauwen 15 minuten € 10,95
Verven wimpers 15minuten € 10,95
Verven wenkbrauwen 15 minuten € 10,95
Epileren wenkbrauwen en verven wimpers en wenkbrauwen € 24,95

wimpers-wenkbrauwenWimperextensions

Altijd Prachtige, lange wimpers

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.
Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk

Treu line werkt met topkwaliteit mink wimperextensions van het merk Blink. Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers

Prijzen
Nieuwe set Everlash wimpers € 59,95
Refill behandeling binnen een week € 25,00
Refill behandeling binnen 2 weken € 35,00

verwijderen van de wimpers € 18,50
verwijderen in combinatie met een nieuwe set is gratis