VISAGIE

De dag make-up

Om te beginnen wordt uw huid goed gereinigd, waarna u een geschikte dagcrème opgebracht krijgt. Hierna wordt er een adviesgesprekje gehouden met u en uw wensen worden besproken. Bij het advies en tijdens het aanbrengen van de make-up wordt ten allen tijden rekening gehouden met de vorm van uw gezicht en de kleuren die bij u en uw kleding passen. Hierna wordt de make-up opgebracht.

De avond make-up

Dit is een beetje te vergelijken met de dag make-up alleen wordt er nu bijv. gebruik gemaakt van donkere of felle kleuren en er kunnen wimperverlengingen worden opgebracht. Zo heeft u een charmante, elegante of juist glamourous look.
Dit kiest u bijvoorbeeld als u een feestje heeft.
Wij werken voor de Make-Up met de merken: Babor.

Bruidsmake-up

Voor een bruid is het belangrijk om een zachte uitstraling te hebben en hierbij hoort de juiste make-up.

Wat in de trends van 2013 duidelijk naar voren komt is de “Nude-look”. Alles draait om de perfecte huid. Weinig tot geen mascara, geborstelde wenkbrauwen en natuurlijke lippen zijn de basis voor elke bruid. Het is de zogenaamde “no make-up-look”. Hierbij lijkt het alsof je geen make-up draagt, terwijl je eigenlijk aardig wat make-up op hebt. Houdt het natuurlijk! We kiezen dan bijvoorbeeld voor: Lipgloss in een licht roze of peache tint, Bronzing poeder voor een gezonde look en oogschaduw in natuurtinten.
Wil je wat meer dan de ‘natuurlijke-look’? Dan gaan wij op zoek naar een subtiele aanvulling. Bijvoorbeeld voor de verfijnde pasteltinten zoals een combinatie van turquoise en lemon, of zilver en magenta. Bij een strengere oogschaduw hoort bijvoorbeeld weer een rustige en natuurlijke lippenstift.

Prijzen Visagie

Dag Make-up € 10,00
Feest Make-up € 19,95
Bruids Make-up inclusief proef Make-Up € 39,95