The Hairextension Salon in Sprang-Capelle vindt u in het Luxx Beauty Lounge complex!

 

Luxe, gastvrij, genieten en met het gemak van alles onder één dak, dát is LUXX Beauty lounge. Bij ons vindt u alles wat u zoekt op het gebied van schoonheid, gezondheid, sporten, anti-aging, afslanken en lifestyle. De beste specialisten, geavanceerde en effectieve behandelingen en een persoonlijke benadering. Bovendien betaalt u geen absurde prijzen voor uw behandeling.

De beste specialisten onder één dak
Alle mogelijkheden op het gebied van beauty, anti-aging, afvallen en EMS op één locatie, dat is uniek in Nederland. Binnen het luxe pand van LUXX Beautylounge werken verschillende zelfstandige specialisten met een beroep in de schoonheidsbranche samen. Op deze manier biedt LUXX Beautylounge u het gemak van alle behandelingen onder één dak, met de zekerheid van dezelfde hoge kwaliteit bij elke behandeling. Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde behandelaars. De medisch specialisten zijn BIG-geregistreerd. Bovendien voldoet het pand van LUXX Beautylounge aan alle eisen van de GGD op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Persoonlijk
Voor welke behandeling u ook kiest, bij LUXX Beautylounge bent u nooit een nummer. Bij binnenkomst wordt u direct door een van onze medewerkers verwelkomd en ontvangen in onze ruime koffiecorner. Gastvrijheid gaat natuurlijk verder dan dat. Alle specialisten met wie LUXX Beautylounge samenwerkt, hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Of u nu voor één behandeling komt, of voor meerdere behandelingen bij verschillende specialisten, u wordt centraal geregistreerd en kunt gemakkelijk op één plek afrekenen voor al uw behandelingen.

Gemakkelijk en betaalbaar
Eerst sporten met uw EMS-trainer en vervolgens naar de kapper of schoonheidsspecialiste? Of alleen een laserbehandeling? Bij LUXX Beautylounge registreert u zich online en kunt u zelf gemakkelijk behandelingen uitzoeken en een afspraak inplannen. Wij bieden verschillende combinatie-behandelpakketten en u kunt ook voordelig een abonnement nemen voor diverse behandelingen. U betaalt bovendien geen absurd hoge prijzen voor de behandelingen die u kiest.

Goed te bereiken
Met een centrale ligging – tussen Kaatsheuvel, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Drunen – en vlak bij de A59 is LUXX Beautylounge gemakkelijk te bereiken. Wij hebben een ruim eigen parkeerterrein, waar u gratis kunt parkeren.

Contactgegevens

Adres:
Tinus van der Sijdestraat 20
5161 CD, SPRANG-CAPELLE

Telefoon:
0416-235000

E-mail:
info@luxxbeautylounge.nl

 

Website:

   https://luxxbeautylounge.nl

Neem contact met ons op op voor een kostenloos adviesgesprek!

 

   Openingstijden:

Saturday10AM–1PM
SundayClosed
Monday8:30AM–6PM
Tuesday8:30AM–6PM
Wednesday8:30AM–6PM
Thursday8:30AM–6PM
Friday8:30AM–6PM